Relient K Mmhmm


Relient K er ikke et nyt bekendtskab for mig, de har efterhånden en del cd’er bag sig, de har udviklet sig til at blive bedre og bedre.
Det er punk-pop-rock på den fede glade måde. Det er praktisk talt umuligt for mig at være i dårligt humør og lytte til denne skive. Hvis man har lyst til at dyrke en nedtur eller lidt vrede, kan denne cd ikke anbefales, for den skriger til alt det glade i en, den er perfekt til sommer og sol, hvor man får lyst til at kaste sig ud i bølgen blå og bare nyde livet og svæve på skyerne, som danser hen over himlen.
Man får hele 14 livsglade numre Mmhmm, som man kan tage med på stranden og fyre på ghettoblasteren og så ellers hurtigt rykke sammen til et lille beach-party.
Jeg har i hvert fald ikke hørt den sidste gang og har tænkt mig at rejse Europa tyndt med den her i højttalerne, mens jeg leder efter nogle bølger at surfe på. Eller bare ligge på en kedelig dansk strand og nyde musikken og blive i godt humør.
Er du til livsglæde og musik med gang i den, kan jeg kun sige: køb den. Skulle du få lyst til at få fat i flere cd’er, kan jeg også anbefale de ældre fra dem, det holder hele vejen i banken, som man siger.