EXIT EAST


Atlanta-bandet Exit East har med deres første album leveret 11 sange i en rock-genre som hverken er vild, roll’et, syret eller unik, men vel bedst kan kaldes for sikker, traditionel rock.
Pladen er domineret af guitarlyd, en fin, men igen sikker vokal og sikre, markerede omkvæd.
Det gode ved denne sikre præstation er dog, at det sikre ikke behøver at være dårligt. For selvom teksterne også er præget af vendinger og ordspil, som man har hørt før, er de sunget med lidenskab og hengivelse, og igennem flere gennemlytninger bliver de sikre omkvæd faktisk meget velbehagelige påmindelser om f.eks. Guds storhed og Guds relevans i den verden, vi lever i. Nummeret „Crazy“ er her et særlig godt nummer, hvor versene oplader en god energi til omkvædets påmindelse om, at man som kristen ikke altid er, som verden forstår bedst.
Exit East er ikke for dig, som er til eksperimenterende rock, men kan du li’ et tempo à là Jars of Clay og er til traditionel sikker tråd blandet med lidt hammond-orgel, går du ikke helt galt i byen. Jeg er sikker på, at vi vil høre mere til Exit East i fremtiden, for der er dedikation i de fire gutter.
Og så gør det ikke noget, at deres første album er lidt sikkert spil.