WoW Worship

– Todays top artistsWoW-serien har samme formål som de ikke-kristne fætre – ”Now thats music”, ”Absolute music”, og hvad de nu ellers hedder derinde i opsamlingsjunglen.
Og jeg skal da indrømme, at jeg selv deltager i dette forbrugsmønster.
WoW Worship var derfor en velkommen musikalsk rejse, hvor jeg bl.a. genhørte Amy Grants ”El Shaddai”, der er støvet frem fra hendes firserudgivelser og nu optræder på en ”ny” lovsangs-cd fra den engang så populære kunstner. Det er dog en absurd ting, at noget, der minder om en opsamlings-cd, optræder på en opsamlings-cd. Jeg blev ført videre til en anden Grant – Natalie Grant, som leverede en smuk fortolkning af ”In Christ alone”; der var ligeledes et møde med skaterpigerne fra Barlow Girl, der i bedste Avril Lavigne stil priste Gud, for dernæst at blive afløst af en live-oplevelse fra ”Israel and New Breed”, der i mere funkede gospeltoner tunede lovsangsstemningen ind i en anden tidsalder.
Og sådan kunne jeg blive ved med at nævne variationen i stilene, kunstnertyperne og det musikalske miskmask, der udspringer af en opsamling med forskellige kunstnere. Men det er ikke en overraskelse. Det ved man, inden man køber produktet, og der er mange gode sange. Der er tekst til hver sang, og selvom det hele lugter af penge, når WoW promoter dette udspil som en del af deres nye Aqua-serie og på ingen måde har vand som et gennemgående tema – ja, så skal der nok være købere til en eventuel ”WoW Rock collection” eller ”WoW Lamb collection”, for sådan er vi – os, der køber opsamlinger.