Jeg fik piskesmæld

Brev:

Hej Orla. Godt Nytår.
Min kone fik piskesmæld i maj måned 2003, hvor vi var i Norge på ferie. Vi blev kørt op i bagfra af en større bil.
Min kone fik piskesmæld, mens vi andre undslap.
Vil du være sød at bede for hende?
Hun har det rigtigt slemt. Jeg får helt ondt af at se på hendes smerter.
Med venlig hilsen
J.B.

Svar:

Få håndlæggelse

Kære J.B.
Jeg forstår, hvor ondt det gør på dig at se din kones smerter. Jeg har bedt for hende, da jeg fik brevet. Men min tjeneste for de syge består først og fremmest i, at jeg beder for de syge med håndspålæggelse rundt omkring i landet på møder. Det ville være godt, hvis du og din kone kunne komme til et sådant forbønsmøde. Jeg vil gerne sende jer en mødeplan.
Hvis det viser sig at være umuligt for jer at komme til møde, sender jeg gerne en salvedug til din kone.
Lad mig under alle omstændigheder høre fra jer.