Mark Schultz: Stories & Songs

Mark Schultz debuterede i år 2000 med cd’en „Mark Schultz“ og ikke, som nogen tror, i 2001, hvor „Song Cinema“ udkom. For at sige det lige ud, så er han nok det, mange ville kalde en rigtig popdreng. Det er der slet ingen tvivl om. Stilen er meget ligesom Michael W. Smith, der jo er, eller var, fast inventar på de fleste teen-age værelser.
Temaet på cd’en er, som Mark selv siger det: „Hvad vil du gøre med den tid, du har tilbage?“. Og det er her, den skiller sig ud fra de fleste andre udgivelser idag. Det er dejligt at sidde med en kristen cd, der har et andet formål end blot at underholde. Mark siger, at han har brugt for meget af sit liv på at gøre sig selv til den store hovedperson i sit liv. Men nu inviterer Gud ham og os (= kristne) til at blive en del af en større og bedre historie. En historie, hvor Gud er hovedpersonen. Mark håber, at vi, når vi lytter til sangene, også vil kunne høre Gud kalde på os, for at vi også kan blive en del af denne historie. Om ikke for andet, så køb cd’en for at blive en del af det liv, Gud har for dig.
Når jeg normalt skal anmelde en cd, lytter jeg til den et par gange uden at tænke på, at jeg skal skrive noget om den bagefter. Det gør jeg for at give alle en fair chance. Med denne cd vidste jeg, at det, jeg skulle høre, ville minde meget om Michael W. Smith, så jeg var allerede indstillet på, at jeg nok ikke ville være så vild med den personligt. Det til trods er jeg blevet meget glad for cd’en, specielt efter, at noget af Marks historie og hjerte i musikken er kommet til min opmærksomhed.
Kendte navne som Chris Eaton, Brown Bannister, Cindy Morgan m.fl. har medvirket ved at skrive nogle af sangene sammen med Mark Schultz.

Karakter: 9