„Livet er til grin“ på turné

Evangelisten Jørn Hyldgaard bruger humor som en meget vigtig del af sit budskab til den moderne dansker. Blandt andet turnerer han snart landet tyndt med et nyt stand-up lignende show, „Livet er til grin“.- Hvis du kan få folk til at le og slappe af gennem humor, så kan du sige langt mere, end du ellers ville kunne, svarer Jørgen Hyldgaard på spørgsmålet om der ikke er en risiko for, at troen på Jesus bliver udvandet, når evangeliet præsenteres i et stand-up-show.
Han oplever, at der er kommet langt stærkere sandheder frem i hans forkyndelse gennem de shows, han har holdt, end da han bare forkyndte på traditionel vis. Den måde, han nu forkynder på, rammer i langt højere grad end tidligere almindelige danskeres hverdagsoplevelser, siger han.
Showet bliver dels afviklet i almindelige koncertsale, dels i kirker rundt omkring i Danmark i marts måned. D. 11. marts er der Danmarks-premiere i Apostolsk Kirke i Kolding, og d. 17. marts når showet til Aalborg, hvor Europahallen udgør rammerne.