Warren Barfield

Warren er bare 23 år og debutant. Debutant i den forstand, at det er hans første udgivelse, – han er dog langt fra grøn i musikbranchen. Han imponerer ved selv at have skrevet alle sangene og også selv spille akustisk guitar til dem alle. Warren har udtalt, at hans lyd er inspireret af blandt andre Steven Curtis Chapman, Stevie Wonder og Lionel Richie.
Vi befinder os i genren pop med et anstrøg af rock. Der er ikke noget at udsætte på kvaliteten, og det lyder godt. Den sparker dog ikke helt igennem, som man kunne ønske sig. Det lyder lidt som så meget andet koncert-musik vi har hørt før. Jeg har ledt efter det, der gør, at han skulle skille sig ud fra andre kunstnere, men jeg har ikke fundet det.
Nu siger jeg godt nok, at Warren Barfield selv har skrevet alle numrene, men der har være nogle co-writers på få af numrene. Sjovt er det, at Chris Eaton har været med til at skrive det første nummer „My heart goes out“.
Jeg startede med at give den 8, men ved nærmere eftertanke sniger den sig op på 9. Det skyldes alene, at Warren ikke er „kopist“ (en der ikke skriver sangene selv). Det indbyder til stor respekt, og jeg håber, at han vil skille sig mere ud i kommende udgivelser.
Netop nu er Warren på en lang koncertturne i USA.

Karakter: 9