Melanie: Deep

Navnet er Melanie, – Melanie Steenkamp og fra Sydafrika for at være præcis. Hun er bare 18 år, men har allerede udgivet fem solo-albums.Det er lige min „kop the“ det her, jeg beklager, men det vil nok ikke lykkes mig at være objektiv. Det er et pop-album med en snert af hip-hop.
Melanie minder om en forholdsvis ukendt kunstner i Danmark, Christina Milian. Melanie har også nogle totalt fede rytmer og brug af ord i det hele taget.
Jeg er betaget af nummeret Who do You Know? Her møder man de føromtalte fede rytmer. Nummeret er ligesom flere af de andre skrevet af en ved navn Stass.
Stass har også produceret cd’en, men andet ved jeg ikke om ham,- det har jeg dog tænkt mig at finde, for det er for fedt, det han laver.
Et andet spændende nummer er @ the C (At the red sea), også skrevet af Stass. Melanie siger i sin tak til Stass, at hun næste gang vil skrive alle sangene selv, for hans er for svære… det siger lidt om, hvad det er, han har gang i – hurtige rytmer!
På cd’en finder du billeder, wallpapers og en screensaver samt link til hendes website: www.melanie24.com

Karakter: 10