Kristne motiver i landskabet

Ny særudstilling på Museet for Religiøs Kunst i LemvigBilledkunstneren Maja Lisa Engelhardt udstiller for tiden sine værker ved en stor særudstilling på Museet for Religiøs Kunst i Lemvig.Oprindelig hørte hendes billeder hjemme i kategorien landskabsmalerier, men på det seneste er flere kristne motiver dukket op i Engelhardts landskaber. Bl.a. den brændende tornebusk, skystøtten, tornekronen og på et af hendes seneste værker selve Kristus.
De religiøse motiver har gjort Maja Lisa Engelhardt til en efterspurgt kirkekunstner. Hun har lavet forarbejder til altertavlen. Og til Hylleholt Kirke har hun lavet altertavlen, altertæppet og to nye messehageler, som kan ses på udstillingen, indtil de tages i brug i kirken til september.
Desuden består udstillingen af 20 store malerier.
Særudstillingen kan ses frem til den 29. august.