Matt McGee: Worship Through the Valley

Dette er et debut-album fra en 22-årig mand ved navn Matt Mcgee. Hans oprindelige intentioner for denne udgivelse var, at det skulle være en samling tilbedelses sange, som teologistuderende kunne bruge i deres „stille stunder“ med Gud. Den viste sig dog at have en større målgruppe og bliver nu solgt i flere lande. Det er næsten kun stille sange, præget af behagelig akustisk guitar og sang, med trommer, bas og synth i baggrunden. Man kan kalde stilen folk/rock.
Testerne reflekterer et hjerte, der ønsker at være rent for Gud, meget selvransagende og samtidig meget hengivende. Der er også en meget god version af den gamle salme „Det Urgamle Kors“, som oså er en virkelig god sang.
Helhedsintrykket af cd’en er ikke overvældende, sommetider er musik og tekst lidt for forudsigeligt, men der er også noget meget behageligt og ægte, som gør, at man vil høre den flere gange. Det er en god cd at reflektere (stene) til.
Det er meget godt gået af en debut at være, og karakteren skal være 8.

Karakter: 8