Ny internetavis kun med nekrologer og dødsannoncer

Danske bedemænd har netop taget et helt nyt initiativ på internettet. De har startet en helt ny avis, hvis eneste stof er nekrologer og dødsannoncer.Dermed er det slut med dagbladenes klemte nekrologer og afkortede mindeord. På internettet er der ingen pladsbegrænsninger.
Ifølge den nye netavis www.nekrologen.dk er det ikke meningen, at det nye tilbud skal erstatte de traditionelle annoncer og nekrologer i dagbladene. Det er udelukkende tænkt som et supplement.
For at undgå misbrug af siden er det kun bedemænd, der kan fjerne og tilføje tekst i avisen. Det fungerer derfor sådan, at de pårørende selv formulerer annoncen eller nekrologen og afleverer det til bedemanden. Han vil lægge det ud på hjemmesiden, hvor det kan læses, så længe de pårørende ønsker, dog højst en måned.