Til hans to fans

– og dem, der har været lige ved at komme til at købe en cd med Hans Jørn ØsterbyDet er godt med lidt selvironi, når man skal forsøge at promovere sig selv. Dobbelt-cd’en Jævnt tilfredsstillende viser, at Hans Jørn Østerby kan være ret så selvironisk.Jævnt tilfredsstillende – engang var det den karakter, der lå (lige) over dumpekarakteren i skolen, så selvironi er det at kalde denne dobbelt-cd med koncertoptagelse og højdepunkter fra tidligere cd’er Jævnt tilfredsstillende – og at sige under koncerten, at de to, der har købt cd’en Rensende regn, nok kan synge med på omkvædet til titelsangen.
Ellers er der ikke så meget at tilføje, for samtlige numre på nær ét er kendt fra tidligere cd’er. Sangen „Far må vi sidde lidt hos dig“, der som ekstranummer afslutter liveoptagel-sen fra Vestjysk Gospelfestival i Lemvig Kulturcenter den 18. oktober 2003, har ikke tidligere været udgivet på cd. Så det er en udgivelse, der nok skulle kunne lokke både de to trofaste og, om alt går vel, også et par nye kunder til at handle – om ikke andet, så et par af dem, der oplevede multikunstneren på slap line i oktober sidste år.
Jo, jo, Hans Jørn, det er da jævnt tilfredsstillende – mindst!

Hans Jørn Østerby:
Jævnt tilfredsstillende
(2 CD)
169 kr.
Langvad Musik