15.000 til fremstød i London

Soul In The City er navnet på et evangelisationsfremstød i London, hvor der forventes 15.000 deltagere.I slutningen af juli kommer 15.000 unge fra hele Storbritannien til London for at gøre parker rene, renovere huse, hjælpe fattige mm. Det sker, når ungdomsbevægelsen Soul Survivor i 10 dage vil gøre en forskel i London.
I de 10 dage er der lovsang og undervisning om formiddagen, praktisk arbejde om eftermiddagen og celebrations om aftenen. Gennem praktisk arbejde i lokalsamfundet ønsker deltagerne dels at vise Jesu kærlighed i praksis, dels at få mulighed for at præsentere evangeliet for folk. De folk, man får kontakt med, kan så inviteres med til aftenarrangementerne, der bl.a byder på koncerter med Delirious?, 100 hours og The Tribe. Soul In The City foregår i samarbejde med over 700 kirker, der er ansvarlige for efterfølgende opfølgning.
Lørdag d. 7. august slutter arrangementet med en mega celebration på Trafalgar Square, hvor arrangørerne forventer 18.000 deltagere.