Flemming Mølhede: Friend

De fleste kender Flemming Mølhede som en dynamisk præst i Vineyard KBH . Han har, sammen med nogle co-writere, skrevet musik og tekst til cd’en ”Friend”, og det er han faktisk sluppet ganske godt fra.
Musikstilen er melodiøs Rock. Musikken er meget akustisk præget, den akustiske guitar er brugt meget, men man når på ingen måde at blive træt af den, da den bliver spillet på en smuk og inderlig måde. Samspillet mellem de forskellige instrumenter blender rigtig godt, arrangenmenterne bære præg af at være meget rummelige og tilbagelænende (laid Back), hvilket gir’ et vist fokus på teksten i musikken.
Teksterne har en klar rød tråd, hvilket sangtitlerne også viser som f eks 1, ”My soul Thirst”, 2 ”To the River” og 5, ”You surround me”. De handler om det dybe venskab, man finder i Guds nærhed, og den tørst og længsel, man kan have, dybt i sig, efter at være sammen med Ham.
Der er kun 6 sange på cd’en, hvilket er lidt af et minus, den kunne sagtens ”bære” at have 10-12 numre. Ellers er det er god cd, den virker meget oprigtig og efterlader en dejlig ro og fred, når musikken slutter, ikke fordi der ikke er mere musik, men fordi der er stof til eftertanke og den længsel, man selv har, bliver rørt. Det er, ligsom det smitter af på en eller anden måde… Man kan da håbe på, der kommer en efterfølgende cd til friend.