Worship with Natalie Grant and Friends


Vi har her at gøre med en cd, på hvilken, der medvirker forskellige gospelkor. Jeg skal skynde mig at sige, – jeg er ikke synderligt begejstret!
En af mine gode venner ved stort set alt, hvad der er værd at vide om gospel. Han kom på besøg en dag for to uger siden, og tilfældigvis lå denne cd fremme på kaffebordet. Pludselig kom der et glædesudbrud fra ham, for han havde set cd’en og bemærket, at „Israel & New Breed“ medvirkede på den. Jeg fik fortalt, at jeg ikke havde tænkt mig at give den mere end syv, hvilket undrede min kammerat lidt. Efter en gennemlytning måtte han dog give mig ret. „Joh, den er godt nok lidt kedelig, jeg kan ikke forstå, de har lavet studieoptagelser“ sagde han. Det var ok med ham, at de ikke scorede så højt hos mig.
Jeg kan ikke lade være at nævne coveret. Det ligner noget fra starten af halvfemserne. Det gør jo altså også at man er forudindtaget, når man lægger skiven i afspilleren. Det viser sig også, at de fleste af sangene er fra starten af halvfemserne. Der er kun enkelte nye.
Udover Natalie Grant medvirker blandt andre også John Elefante og Darwin Hobbs.

Karakter: 7