3650 Bibel-vilde teenagere

Omkring 3650 teenagere deltog i sidste uge i Operation Mobiliserings (OM) teenagelejr TeenStreet 2004 i Oldenburg, Tyskland. Det er 12. gang, OM afholder en Teenstreet-lejr, og i år var der deltagere fra 20 nationer. Fra Danmark og Færøerne deltog i alt 183 personer – heraf var de 160 fra Færøerne.Formålet med Teenstreet er at motivere unge kristne til at have et nært venskab med Jesus, så de reflekterer ham med deres liv.
Lederen for den danske og færøske delegation, Sune Brolund fra Vejle, var dybt imponeret af teenagerne.
– Jeg er vildt begejstret for den hellighed og den hengivenhed til Guds Ord, som jeg så hos de unge mennesker. De kunne simpelthen ikke få bibelundervisning nok. Det største for mig var at gå rundt på området om formiddagen og se 3.600 teenagere sidde i små grupper og studere Guds Ord sammen, fortæller han.
Deltagerne var indkvarteret i femten 200-mandstelte, og dagens aktiviteter foregik i fem forskellige sportshaller. Om eftermiddagen var der 50 forskellige workshops, som teenagerne kunne deltage i. Her spændte emnerne vidt – lige fra at lære arabisk over undervisning om nådegaver til at spille fodbold. I øvrigt vandt færingernes førstehold den samlede fodboldturnering.
– jeli