Præstekone bortført af hinduer

Indien: Den 23-årige præstekone Manulaben Dinana har været bortført siden den 29. maj, uden at politiet løfter en finger for at finde hende.En gruppe hinduekstremister angreb Dinana, mens hun var på det lokale marked for at købe grøntsager. Det var i alt tredje gang, at gruppen forsøgte at få ram på Dinanas mand, pastor Ninama. Han er den første missionær, som vover at prædike offentligt i sit lokalområde.
Da politiet ikke ville sætte en eftersøgning i gang, gik Ninama selv sammen med noget familie til de hjem, hvor hindugruppens medlemmer bor. Efter lang tids søgen fandt de endelig Dinana bundet i et rum i et af hinduernes hjem, men inden de kunne nå at redde hende, væltede 10 mænd ind ad døren og bankede Ninama og hans familie.
De fleste slap dog væk igen uden mén, en enkelt blev så ilde tilredt, at han ikke mere er i stand til at gå.
Da politiet endelig troppede op, var bortførerne og Dinana for længst væk.
– Tre betjente ankom omkring en time for sent, fortæller pastor Ninama.
– Jeg tiggede dem om at gennemsøge nabolaget, men det nægtede de og forlod stedet igen uden at indlede nogen form for efterforskning.
-jeli