Bøn og Brunch i Århus Festuge

Temaet for Århus Festuge 2004 er „kærlighed“, og det tema tager Bykirken op i forbindelse med to arrangementer søndag den 29. og mandag den 30. august.- Vi vil gerne være en aktiv del af byens liv og byde ind med det, som er vores speciale og særlige vinkel på festuge-temaet: Troen på Gud, som er kærlighed og elsker alle. Det giver substans og dybde til kærligheden mellem mennesker, siger kirkens præst, Andreas Nielsen.
Søndag formiddag den 29. august inviterer Bykirken på „Bøn og Brunch“ på Svineriet i Mejlgade, hvor Bykirken plejer at holde til. Arrangementet har overskriften „All you need is love“ og byder desuden på bøn, tale, nadver, sang og velsignelse.
Aftenen efter byder Bykirken til et debatarrangement på Hovedbiblioteket i Århus. Temaet for arrangementet er mødet mellem kristendom og islam i Århus, og foruden Andreas Nielsen deltager provst Steen Skovsgaard og imam Ahmed Aqqari i debatten.
– ole