Fokus på børnearbejdet

Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler har udråbt denne uge til at være Søndagsskolernes Uge. Det betyder, at lokale børneklubber og søndagsskoler over hele landet laver nogle fremstød for at gøre opmærksom på sig selv. Initiativerne skal komme fra lokalt hold, men søndagsskolernes landskontor har lavet noget nyt materiale i form af bl.a. plakater og brochurer, som man kan bruge under de lokale fremstød.
Informationskonsulent Mikael Arendt Laursen fra landskontoret har dog ikke noget overblik over, hvor meget der sker rundt om i landet.
– Der sker mange, mange forskellige ting rundt om , som jeg slet ikke ved noget om. Men vi har f.eks. tre trailere med cykler, stylter og snobrødspinde, som bliver brugt flittig i den her uge. Det er ikke meningen, at det skal være en tivoli-uge, men vi ønsker at sætte ekstra fokus på børnearbejdet. Både det arbejde, som gøres i børneklubberne, men også på de søndagsskoler, som findes i missionshusene og samfundene rundt omkring i landet. Vi vil gøre opmærksom på, hvor vigtigt det er med børnearbejdet, erklærer han.
– jeli