Nyt show på vej til Østjylland

Stærke mænd og polynesiske dansere skal forkynde i Horsens og HaderslevDanmark får igen i år besøg af 80-100 kristne artister, skatere, dansere, dj’s og musikere, når en ny omgang Impact World Tour løber af stabelen i april og maj 2005.Denne gang er turen kommet til Sydøstjylland, hvor der allerede er booket haller i Horsens og Haderslev.
Bag Impact World Tour i Danmark står Ungdom Med Opgave, som i samarbejde med lokale kirker og menigheder er værter for showet.
Målgruppen for de to shows er ung, men visionerne rækker meget længere.
– Vi har oplevet, at vi komer i kontakt med mange forskellige grupper bl.a. hele familier og også det mere voksne publikum. Derfor er det oplagt, at vi også satser på disse målgrupper, siger Henrik Thomsen fra Ungdom med Opgave.
Forberedelserne er allerede i fuld gang, og den 2. og 3. september skal de lokale kristne for alvor med. Det sker ved to „Kick Off-møder“ i Haderslev og Horsens.