Robert Bwalya til Danmark igen

Den zambianske præst Robert Bwalya lægger i denne måned endnu engang vejen forbi Danmark.Det er fjerde gang på to år, danskerne får besøg af Bwalya, der til daglig er præst i en kirke med ca. 2.000 medlemmer.
Mest kendt er Robert Bwalya dog for at være manden bag de såkaldt „åndelige klinikker“, som syv kirker i Danmark har oprettet i kølvandet på hans undervisning. I Zambia oplever ca. 500 mennesker om ugen at blive helbredt for sygdomme gennem bøn i Jesu navn på Bwalyas åndelige klinik. Angiveligt skulle to personer, der var døde, endda være blevet levende igen efter bøn.
Robert Bwalya er i Danmark fra den 21. august til den 9. september. I den periode holder han møder i Apostolsk kirke i Kolding, Aalborg, Vejle og Hillerød samt i Cornerstone Church i Randers.
– ole