Vindere i Udfordringens store sommerkonkurrence

Alle Udfordringens abonnenter har hen over sommeren deltaget i lodtrækningen om en række flotte præmier.

Vinderne er:
1. præmie: En skiferie i Norge

Karen Andersen, Vejen. (Læs interview på bagsiden.)

2.-3. præmie: Dvd-afspiller

Malan Guttesen, Torshavn, Færøerne og Torben Juhl Jensen, Snedsted.

4.-18. præmie:
Dvd: The Passion of the Christ

Katrine Jul Jensen, København. Grethe Sørensen, Aakirkeby. Mari Olsen, Færøerne. Henriette Moslund, Odder. Lydia og Jonsvein Høgagård, Holstebro. Vagn Pedersen, Herning, Familiekollektivet, Sønderborg. Yvonne Gulløv, Kolding. Christina Binderup, København. Karen og Niels Jørgen Fryd, Randers. Lis Limborg, Hillerød. Brita Møller, Rønne. Ellen Sætenes, Norge. Erna Pedersen, Pandrup og Lene Gjerlev, Åbybro.

19.- 33. præmie:
Bog: The Passion of the Christ

Marie T. Nielsen, Frederiksberg. Ole Christensen, Kolding. Elin Andersen, Fåborg. Mary Nielsen, Viborg. John Lorentzen, Grindsted. Jens Verstergaard, Lystrup. Anders Toft Andersen, Ølgod. Peter Øhrstrøm, Vestbjerg. Bodil Kaspersen, Aalborg. Inge Harpsøe, Næstved. Kirstine Kjeld, Vamdrup. Anna Madsen, Aalborg. Leon Klitgård Jensen, Tommerup. Pia Jensen, Hedensted og Brigi og Jon Kjærsgaard, Herning.