David Hogan til Danmark igen

Den mexicanske helbredelsesprædikant David Hogan besøger endnu engang Danmark ved en række stormøder i Ringkøbing og Kolding sidst på måneden.
Det er to år siden, David Hogan sidst besøgte Danmark, og dengang kom der over 800 mennesker til det største af møderne i Ringkøbing, og mange blev helbredt og kom til tro.
På hjemmefronten leder David Hogan en omfattende kirkebevægelse i Mellem- og Latinamerika. Her har bevægelsen oplevet, at 400 nye kirker er startet, og ligeså mange personer er angiveligt blevet opvakt fra de døde, fortæller præst i JesusKirken Peter Skov.
I det hele taget kan David Hogan berette om en lang række undere af samme dimensioner, som man kan læse om i Bibelen. Deriblandt dødeopvækkelser og bespisningsundere.
Selv har David Hogan angiveligt oplevet at kunne køre under vandet i sin bil, og han har ved en fejl kørt ud over en høj klippe på motorcykel, men er landet sikkert ved Guds indgriben.
David Hogan er søn af en prædikant, men i mange år bevægede han sig længere og længere væk fra Gud. Ikke fordi han havde noget imod Gud, men fordi han kunne se, at ingen mennesker alligevel levede efter Bibelen.
– Det ønsker jeg, at du skal gøre, sagde Gud for 25 år siden til Hogan, og det blev starten på en enestående tjeneste.
Han kaldte sit arbejde „Freedom Ministries“ og gik i gang med at udbrede evangeliet til indianere i Mexico.
I starten blev David Hogan mødt med fjendtlighed hos indianerne, men i dag har de taget imod ham og hans folk med åbne arme, og ca. 400 nye kirker er åbnet blandt folk, som tidligere dyrkede trold-domskræfter.
I Danmark taler David Hogan i ROFI Centret i Ringkøbing den 26.-28. oktober. Derefter fortsætter han til Apostolsk Kirke i Kolding den 29. 30. og 31. oktober.