Europæisk Ten Sing Festival i Århus

KFUM og KFUK regner med mindst 1600 deltagere til festival i sommeren 2006ÅRHUS – Der er lang tid til sommeren 2006. Alligevel er forberedelserne i fuld gang til Europæisk Ten Sing Festival, der afholdes i Århus.

Årets danske Ten Sing Festival blev afholdt i forbindelse med sommerens Ung Uge i Aulum

– Det er en utrolig stor glæde for mig, at Danmark er blevet betroet at afholde så stort et arrangement. Det vil profilere KFUM og KFUK i Danmark, og vi vil vise omverdenen, at vi kan skabe et sus af en festival for musikglade unge mennesker, siger Jesper Damgaard fra forretningsudvalget.
Udvalget har budgetteret med 1600 deltagere til festivalen, men det er lavt sat, vurderer han. Der kan sagtens komme langt flere.
Flere gamle „Ten Singere“ har allerede meldt sig til at give et nap med, og det bliver der brug for, hvis vi skal undgå at trække ressourcer ud af de i forvejen hårdt arbejdende Ten Sing grupper, siger han.
Alt tyder på, at der kommer styr på det praktiske. I hvert fald tog det ingen tid at finde folk til hovedudvalget bag arrangementet, siger han.
– ole