Thank you Lord Don Moen


En midaldrende mand med strithår og briller sætter sig til det gigantiske flygel, og kort efter flyder fantastisk poplovsang ud i rummet, ledt af manden bag flyglet med en rolig stemme, der ikke laver de vilde krumspring.
Don Moen er en garvet lovsangsleder, med bunkevis af udgivelser bag sig. Han har enten selv udgivet, eller leveret materiale til ikke mindre end 53 udgivelser – primært lovsang. Han har skrevet mere end 100 sange og har ledt lovsang på alle kontinenter – bortset fra Antarktis!
Don Moen har ledt Intigrity Musics mestsælgende serie ”Hosanna!”, der nærmer sig platin med 900.000 solgte plader. Han er lige blevet vicepræsident, kreativ leder af Integrity Media. Her er han ansvarlig for at producere og lede hundreder af projekter for musikforlagene Integrity Music, Hosanna! Music, Vertical Music og Integrity Gospel labels. Han har ledt lovsang på ikke mindre end 18 af Integritys cd’er og har indtil videre selv leveret 5.000.000 plader til de små hjem rundt i verden.
Jo, denne mand har en gudsbenådet evne til at lave musik med sit klaver og sin stemme.
Han siger om sig selv, at Gud har sat ham på planeten jorden for at være arkitekt og opbygge lovsangs-events og produkter, der kan drage mennesker nærmere Jesus og forandre deres liv.
D. 3. oktober sidste år gjorde han det igen: samlede en flok dygtige musikere og to kor i Regent University Theatre i Virginia, og det kom der denne pragtfulde cd ud af.
”Thank you Lord” indeholder 14 skønne poplovsange med tekster, der giver sig hen i lovprisning primært af Guds storhed og hellighed. Her er både Dons egne sange samtidig med, at der er givet plads for det bedste af det bedste af andres lovsange.
Alle aftaler holder hele vejen i bandet, og det bliver måske lidt for poleret, præcist og flot. Selv det sprudlende latino-nummer ”Mi Corazon” er lige til næste Melodi Grand Prix. Der er ikke nogen overraskelser, der fører dig ad vilde stier. Men det er fantastisk afslappende bare at læne sig tilbage og vide, at man er i trygge hænder. Lige nu rejser hårene sig igen. Det er bare så flot!