Worship Africa Volume 3

En autentisk afrikansk fortolkning af 15 af nutidens mest populære lovsange.
Luk øjnene. Lad tankerne flyve. Du sidder langt nede i Afrika – på kanten af savannen. Foran dig er en fantastisk slette med små flade træer som girafferne strækker hals efter at nå., græssende gnuer og antiloper.
Bag dig er et buskads fyldt med kriblende dyr af alverdens arter. Ude til højre kan du skimte røgen fra en landsby og høre klokken bimle til kirke. Det er søndag. Guds folk samles i hans hus, som de har gjort i århundreder over hele verden. Men til lovsangen mærker du en anden rytme. Her har trommerne vægt – mere dybe og rum, fordi der er plads til det. Her har folket vægt og rum, fordi der er plads til det. Her er andre lyde … som en skumringsaften på savannen.
Sådan er cd’en „Worship Africa vol. 3“: Fyldt med plads, rum og dybde – til gamle kendte og nyere lovsange, til den store, åbne afrikanske himmel, der strækker sig langt ud i horisonten mod mennesker og højt op mod Gud. Her får vi vidsyn ud til vore medmennesker og mærker Guds forsyn opad. Alle sangene fokuserer på Gud som trofast, almægtig og salvet, der regerer og kan tænde min ild igen.
Denne cd er den tredje i en række udgivelser, hvor man tager et par håndfulde kendte lovsange og indspiller dem med afrikanske rytmer og inspiration. Men det er stadigt meget europæisk/amerikansk. Kunsterne P. Baloche, L. Leblanc, B. Doerksen, M.W. Smith m.fl. har leveret deres bedste sange til cd’en, hvilket man også kan se af indholdslisten: Agnus Dei, Hungry for You, Ancient of Days, What a Faithful God, Celebrate Jesus Celebrate, Open the Eyes of My Heart Lord, Above All, Light the Fire Again, Holy and Anointed One, He Reigns, I Was Made to Praise You, We Exalt Thee, Change My Heart Oh God, I worship You Almighty God.
Gamle kendte lovsange alle sammen … men, hvor er det dog indpakket i lækkert „papir“, så de ryger ind i sjælen og åbner os op for Guds nærvær! Og det er det bedste musik kan gøre.