Stor lovsangsdag i København

Kendt australsk lovsangsleder besøger Danmark
Af Thomas ChristensenKØBENHAVN – Vil du være med til en uforglemmelig lovsangsdag med Gud i centrum? Så er muligheden her nu. Copenhagen Worship Day gentager sidste års succes, og det løber af stabelen den 20. november i Københavns Kristne Kulturcenter.

Reuben Morgan er en af lovsangslederne hos Hillsong i Sydney.

I år er der besøg helt fra Australien, da den meget dygtige lovsangsleder fra Hillsong, Reuben Morgan kommer. Han er en af Australiens bedste sangskrivere og har bl.a. skrevet sange til Michael W. Smith. Han er manden bag sangene ‘Lord I Give You My Heart’ og ‘My Redeemer Lives’, og mange af hans sange er også oversat til dansk. Han er kendt som lovsangsleder på alle Hillsongs lovsangsudgivelser.
Dagen starter kl. 13.00 med seminarer ved bl.a. Reuben Morgan, Peter Sørensen, Bjarne Knudsen og Katrine Høgenhaug Efter det er der mulighed for spisning og kl. 19 starter lovsangsaftenen