Hip Hope hits 2005


Som titlen siger, er det hiphop-genrens bedste hit formodet for 2005, vel at mærke, for den troende del af branchen.
Der er 18 numre, hvoraf kun 2 af dem er af den samme gruppe, nemlig Gritts. Ellers er det rappere og dj’s, der er repræsenteret som for eksempel dj Maj, Toby Mac, T-Bone, Kj-52 m. fl. Sidstnævnte har et superfedt nummer med,”Dear Slim” som handler om Eminem og lyder lidt hen ad Eminem, men det er nu ok, alt godt minder om noget andet godt. De fleste numre er I den bløde ende af Hiphop’en, raps med melankolske temaer og 95 bpm grooves. Men der noget af det hårde med fra grupper som Mars III og Hero med numret “Raised in Harlem” som virkelig er et superrent og hårdtslående stykke musik.
Det er som med de fleste cd’er der er nogle numre som er bedre end andre, Men der er alligevel ok mange hits med. Hvis man er til Hiphop, og ikke har alle cd’erne med de forskellige, jamen, så er det da en klar “must have”, ingen tvivl om det.
Check samples fra cd’en, og mere ud på www.grassrootsmusic.com.