”Sampler” fra Gotee Records


Gotee Records er et pladeselskab fra Californien. Det startede i 90’erne og er nu en temmelig omfattende virksomhed, med mange millioner solgte cd’er. Selve marketing- delen er styret af EMI’S ”Christian division”. For tiden er der 16 bands/artister ”signed” i Gotee, og de 15 er repræsenteret på denne cd. De fleste vil nok være bekendt med mange af artisterne, for eksempel Jeff Deyo, som besøgte Danmark sidste år. Jennifer Knap og Sonic Flood er nok heller ikke fremmede. Men der er jo også mange, man ikke kender, og der er faktisk et par overraskende elementer med. Paul Wright er en af dem, han har et halvakustisk rocknummer med, som er supergodt og ret spændende, faktisk er jeg så nysgerrig, at jeg godt kunne tænke mig at eje hans cd. Det samme gælder The Katinas med nummeret Freedom, som er helt i top!!! Der er ikke nogen gennemgående genre, men det er rock og hiphop, som der er mest af. Der er også et par ret uheldige numre, men det bliver også ved et par, resten af cd’en er faktisk ret fed. Man bliver ikke snydt, hvis man køber den, masser af god musik…ahh! Og lidt ny inspiration er jo ikke at kimse af.