Oplevjesus.dk skruer op

HERNING: Siden lanceringen for fem år siden har hjemmesiden www.oplevjesus.dk haft en bred berøringsflade i Danmark.
I øjeblikket besøges siden af 100 personer dagligt, hvilket svarer til flere end 35.000 besøg hvert år.
Hjemmesidens bagmand er evangelist Torben Søndergaard med base i frikirken Jesus Huset i Herning. Han er kendt fra talrige optrædener på landsdækkende tv og i radio, og hjemmesiden har indtil nu været hans personlige visitkort på internettet.
Tidligere var oplevjesus.dk målrettet personer, som endnu ikke er kristne. Det bliver der lavet om på nu. Siden vil blive udvidet til også at være en form for kristen ressourcebank, hvor man kan finde undervisning, inspiration, udfordring og meget andet. Idéen er, at hjemmesiden på den måde kan blive et redskab for alle kristne i Danmark.
Hjemmesiden vil dog bevare sit fokus på mennesker, som lever uden Gud. Således vil man også fremover kunne finde friske vidnesbyrd fra mennesker, der har oplevet Jesus.
Oplevjesus.dk opruster også på andre fronter. Der er i øjeblikket planer om regelmæssigt at udgive en avis, at trykke traktater i et nyt og tidssvarende design, at holde kurser i evangelisation rundt om i landet, og endelig er der planer om at holde kampagner og møder i forskellige danske byer – eventuelt i samarbejde med lokale kirker.
Med de nye Oplevjesus tiltag bliver der nu også mulighed for at blive partner i arbejdet, hvor man støtter initiativet med penge, bøn eller kompetencer. Første partnersamling finder sted den 20. november på Scandic Hotel i Herning.
– jeli