Praktikant på redaktionen


Mit navn er Kim Song Sternkopf. Jeg er 15 år og i denne uge praktikant på Udfordringen.
Jeg går til daglig i 9. klasse på Efterskolen Kildevæld i Kolding og har gået der i snart et halvt år. Jeg bor hos min far i Vejle og har fire mindre søskende.
Jeg begyndte som 11-årig at læse forskellige aviser og fik dermed interesse for journalistikens verden. For et stykke tid siden besøgte jeg endvidere Jyllands-Postens Mediarium i Århus, hvilket for alvor vakte min interesse.
Jeg elsker at grave i en sag og få forskellige synspunkter frem i lyset.
Mine yndlingsinteresser er at læse og udvide mit ordforråd, at lytte og studere alskens musik og film og finde skjulte budskaber og holdninger. Mine nuværende planer for fremtiden er måske at tage et år mere på Kildevæld og senere gå i gymnasiet. Derefter vil jeg gerne tage en uddannelse som anmelder eller journalist.