Fører valgkamp for Jesus

10.000 postkort med opfordringen til at vælge Jesus skal konkurrere med de politiske partiers massive valgkamp i de kommende ugerHERNING – Man kan i disse uger dårligt passere en gågade i en større dansk by uden at få stukket farvestrålende foldere i hånden, der skal overbevise os om, hvor vi skal sætte krydset den 8. februar.

10.000 kort med en opfordring til at vælge Jesus er klar til uddeleling midt i den politiske valgkamp

Heller ikke i Herning, hvor evangelist Torben Søndergaard og frikirken Jesushuset har fået en idé. For uanset hvor vigtigt et folketingsvalg kan være, så er der altså et valg, der er meget vigtigere. Nemlig om mennesker vælger eller fravælger Jesus, forklarer Torben Søndergaard.

Valgløfter der holder

Derfor har han og Jesushuset fået trykt 10.000 postkort og en stribe valgplakater, som ved første øjekast godt kan minde om de politiske partiers valgmateriale.
Men vender man postkortet, skiller valgkampen for Jesus sig pludselig ud.
„Gud gav os et valgløfte, der holder, at vi ved Jesus kan få tilgivelse og blive renset fra al synd, hvis vi omvender os,“ står der sammen med en opfordring til at tage stilling til Gud og besøge hjemmesiden oplevjesus.dk, som i anledning af valget er blevet udstyret med en særlig afdeling, der følger op på kampagnen. Og giver interessede mulighed for at komme i kontakt med kristne.

Gunstigt øjeblik

Torben Søndergaard mener, at valgkampen er et særligt gunstigt øjeblik for at nå danskere med det kristne budskab.
– I disse uger er folk vant til at få noget stukket i hånden i gågaden. Derfor kan man dele disse postkort ud uden at skulle skamme sig over det, forklarer han.
– Ofte får folk først set, hvad det egentlig er, når de kommer hjem, og så håber vi bare, at de må opdage, at vores lille postkort skiller sig ud fra mængden.
Postkortene skal dog ikke bare deles ud i gågaden. Også på skoler, biblioteker og andre steder vil postkort og plakater kunne findes.
Endelig har Jesushuset samarbejdet med en række kirker over hele landet om kampagnen, så også danskere uden for Herning kan møde det gode valgløfte.
Torben Søndergaard er ikke bange for at brænde inde med det store antal postkort. De er nemlig med vilje designet, så de kan bruges igen op til kommunalvalget i november.
Endelig er der flere aktuelle traktater på vej. Til Valentins Dag den 14. februar arbejder Søndergaard og andre på at få lavet et valentins-kort fra Jesus til det enkelte menneske.