Rachael Lampa


Rachael Lampa debuterede som 15-årig med cd’en ‘Live For You’ (2000). Siden er hun kommet med ‘Kaleidoscope’ (2002), ‘Blur’ (2002) og nu sidst, men ikke mindst med ‘Rachael Lampa’. Jeg er så heldig, at jeg har været med hele vejen. Hvis jeg ikke tager meget fejl, har jeg vist anmeldt samtlige af hendes udgivelser, og det har været en fornøjelse! Jeg har lidt svært ved at være objektiv, for jeg er fuldstændig vild med hendes musik.
Her på den nye ‘Rachael Lampa’ kan man godt fornemme, at hun er blevet lidt ældre. Musikken er vokset lidt og hendes stemme med. Hun er blevet lidt mere rock’et og lidt hårdere i stilen. På nummeret ‘You Never Know’ knækker hendes stemme desværre lidt over på et tidspunkt, og hun kommer til at lyde lidt som Jessica Simpson.
Rachael Lampa har været med til at skrive samtlige 11 numre, dog på nær ‘The Art’, som hun helt selv står for. Det må man sige er meget godt gået i denne „pop-maskines“ tidsalder. Her bliver jeg nødt til også at nævne en af cd’ens helt store indflydelser: Tommy Sims. Sims er en af vor tids største kristne sangskrivere og producere. Det siges, at er hans navn nævnt på cd’ens credit-liste, er det grund nok i sig selv til at købe cd’en. Han har her produceret cd’en og været med til at skrive otte af de 11 numre. Sims spillede blandt andre i starten af 90-erne med Bruce Springsteen. Han har udgivet cd’en ‘Peace And Love’ (2000). ‘Rachael Lampa’ er et ‘MUST HAVE’! Selv er jeg dog stadig mest vild med hendes første ‘Live For You’, men det er sikkert, fordi at det var der, det hele startede.