Til Thailand trods katastrofe

Tre elever og to lærere fra Lukasskolen i Vejle tager til Thailand trods flodbølge-katastrofen
Den 22. januar tager Lukasskolens 10. klasse tre uger til det nordøstlige Thailand. Her skal de rundt på forskellige børne- og pigehjem og hjælpe i det daglige arbejde.

Lukasskolen i Vejle tager hvert år til Thailand for at se og gi’ en hjælpende hånd på forskellige hjem for børn og unge. Trods katastrofen fastholder de årets tur for skolens ældste klassetrin

– Vi skal blandt andet ud og hjælpe på et pigehjem, der hjælper piger ind fra gaden, som ellers ville ende i prostitution, fortæller lærervikar Simon Brolund, der sammen med sin kollega Helle Gunnersen arrangerer turen.

Til Thailand hvert år

Gennem flere år har Lukasskolens ældste klassetrin været i Thailand for at opleve, hvordan man hjælper gadebørn. Og samtidig selv give en hjælpende hånd.

Simon Brolund er den ene af de to lærere fra Lukas-skolen i Vejle, der skal af sted til Thailand

Anderledes 10. klasse

– Vores 10. klasse er noget anderledes end en ganske almindelig 10. klasse i folkeskolen. Vores elever har været ude i et erhvervsforløb, hvor de har tjent penge til at komme med på denne her tur til Thailand. Vi synes, vores elever skal ud og opleve verden og samtidig give en hjælpende hånd. Turen bliver ikke kun arbejde, eleverne får også mulighed for at holde ferie med strandtur og trekking, oplyser Simon Brolund.
– bls