Mathews klar med single

Singlen Disguise er forløber for danske Mathews kommende debutalbumMange kender allerede Mathews som et sprudlende liveband. Men nu bliver det snart muligt at fyre op for de tre musikalske søskende hjemme på anlægget.

Med den nye single Disguise sender Mathews et klart signal til både fans og radiostationer om, at der er grund til at holde med gruppens kommende album

Den kristne trio har netop sendt singlen Disguise, på dansk „forklædning“, på gaden som forløber for et helt album, som er lige på trapperne.
Musikstilen er en heftig cocktail af pop, rock og rap, en blanding af Swan Lee og Evanesence, har en anmelder udtalt.
Selv om Mathews stadig er et nyt band i dansk musik, ligger der mange års erfaring og hårdt arbejde bag Rebekka (18), Simon (21) og Sabina Mathews’ (24) musikalske udfoldelse.
De er opvokset i et frikirkemiljø i Nordjylland med en dansk mor og en indisk far. Her var sang, dans og musik en integreret del af hverdagen.

Satser på udlandet

Allerede som helt ung teenager udgjorde lillesøster Rebekka den ene halvdel af børneduoen Creamy. Sidst i 1990’erne solgte de til fire-dobelt platin og en Grammy med deres indspilning af en række kendte børnesange.
Også Sabina har et enkelt radiohit med i bagagen. Tilbage i 1998 var hun en del af pop- og danceduoen JamPack.
Sammen har de tre søskende spillet med stor succes i både USA, Afrika, Australien og naturligvis Danmark. På det sidste under navnet Mathews, mens der tidligere har stået navne som Unoderne og KOPP på koncertplakaterne.
Drømmen er helt klar at kunne leve af musikken, men hvis det skal lykkes, er Danmark for småt, så gruppen satser målrettet på også at slå igennem udenfor Danmarks grænser.
– ole