Verdens bedste kirke

NORGE: Pelle Hörnmark talte i den forgange weekend ved Pinsebevægelsens årlige prædikantkonference over temaet: Kan en etableret menighed fornyes? Selv er han præst i en pinsekirke i Jönköping i Sverige med flere end 2500 medlemmer.

Pelle Hörnmark
KPK-foto

– Tegn på vækst og fremgang i en kirke er blandt andet, at der er mange børn, og at man gør meget for at fortælle om troen til andre, sagde Hörnmark til de flere end 900 konferencedeltagere.
– I USA er voksende kirker meget forskellige, men de har alligevel én ting til fælles: De tror alle sammen, at netop det, som de gør, er det bedste i hele verden. Tror du det, om det I gør i din kirke, spurgte Hörnmark og fortsatte:
– Er svaret nej, tyder det måske på, at det er ved at være på tide, at du overlader din plads til andre. For hvis ikke du som leder tror på det, du gør, så vil alle andre i kirken til sidst også miste troen på arbejdet.
– KPK