Lene blev nummer to

Stjernen får ikke lov til at hvile på laurbærrene
Gospelsangerinden Lene Matthiesen fra Århus sang sig til en fornem andenplads, da hun sidste fredag deltog i finalen i DR’s Stjerne for en aften.
Med sin optræden med Phil Collins „Against All Odds“ fik hun den altid rose-venlige jury til at diske op med kommentarer som: Du har en gigantisk stemme, man bliver draget af dig, og du gør et kæmpe indtryk. Og det smittede tilsyneladende af på tv-seerne, der stemte Lene ind på andenpladsen.
Den 29-årige sanger arbejder til daglig som musikmedarbejder i Metodistkirken i Århus. Desuden underviser hun på diverse gospelworkshops og har forskellige jobs som solist.
Drømmen er stadig at udgive et soloalbum, og mon ikke der er folk nok i musikbranchen, der gerne vil hjælpe hende med at opfylde det projekt efter andenpladsen.
Under alle omstændigheder får hun ikke meget tid til at hvile på laurbærrene.
Allerede i weekenden den 5.-6. marts skal hun igen på scenen, denne gang dog som instruktør.
Sammen med englænderen Clinton Jordan og pianist Stephen Nørlykke skal Lene Matthiesen nemlig stå i spidsen for et kor af håbefulde unge mellem ni og 19 år ved Young Copenhagen Gospel Festival 2005.
Arrangørerne forventer over 100 børn og holder sig ikke tilbage med at love deltagerne stjernestatus. Ikke bare for en aften, men for en hel weekend.
Hele lørdagen og søndag formiddag går med at øve de nye gospelsange, inden festivalen slutter med en stjernekoncert søndag eftermiddag.
Young Copenhagen Gospel Festival 2005 finder sted i Jerusalemskirken, København K.