En gade kun for unge

Young Street er kun for unge, der endnu ikke har købt en campingvognKOLDING – Sommerens mange stævner og bibelcampings udvikler sig flere steder til en udstilling af de nyeste campingvogne, fortelte og andet campingudstyr.

Når de gamle sover, spiller de unge golf – natgolf

Men der er stadig plads til dem, der kommer forbi med spidstelt og rygsæk. Og er man samtidig mellem 18 og 30 år giver det automatisk adgang til Young Street, en eksklussiv afdeling for unge på Apostolsk Kirkes sommerstævne i Kolding i uge 27.
Arrangørerne kalder det camping for nybegyndere, men fest for viderekommende. Og at ungdommen sjældent står op med hønsene står at læse i programmet, som hver dag begynder med brunch op ad formiddagen.

Streams og gang i teltet

Selve programmet begynder først til middag med diverse workshops eller streams, som det hedder på Young Street. Her er der emner som profetisk tale, lederskab, liv til menigheden og spriritualitet i det 21. århundrede på programmet.
Eftermiddagene går med sport og en tur til Legoland, mens de unge deltager i hele sommerstævnets aftenprogram.
Til gengæld følger de unge ikke trop, når børnefamilier, midaldrende og pensionister slukker lyset i campingvognen sidst på aftenen.
Programmet fortsætter nemlig med eftermøde i hallen, og kl. 23 går de unge for sig selv, hvor den står på alternative aktiviteter som natgolf, den levende ko, linedance, standup og karaoke, alt sammen med fællesoverskriften „Gang i teltet.“
– ole