Engelsk input til danske studerende

Englænderen Jason Lane er hovedtaler på KFS’ Studenterkonference, der skal give deltagerne nyt mod på at forkynde evangeliet relevantVEJLE – Grejsdalens Ungdomsskole i Vejle danner rammen om denne sommers Studenterkonferrence, som Kristeligt Forbund for Studerende (KFS) afholder fra den 4.-9. juli.I løbet af den lille uges konferrence skal deltagerne gennemgå Fillipperbrevet, synge lovsang, nyde hinandens selskab og danse breakdance, hvis de har lyst.
Konferencens hovedtaler er dog englænderen Jason Lane, der vil holde fem møder undervejs.
Jason Lane er leder af Innovista, et internationalt team, der arbejder med at formidle det kristne budskab til nutidens mennesker på en måde, de forstår. Innovista arbejder ud fra kontorer i Oxford, England og Kiev i Ukraine.
Tre-fire måneder om året rejser Jason Lane rundt i Europa for at træne og inspirere ledere til at række uden for kirkerne.
På Studenterkonferencen vil Jason Lane give gode praktiske råd og udfordre deltagerne til at dele budskabet om Jesus på en meningsfyldt måde over for venner og kolleger.
Bibeltimerne om Fillipperbrevet holdes af teolog og studentersekretær, Claus Vibe fra Århus.
– ole