Delirious på SommerCamp

Supergruppen Delirious kommer til Danmark for anden gang på bare et halvt år. Denne gang på Pinsekirkernes SommerCamp i MariagerMARIAGER – Et af sommerens musikalske højdepunkter bliver, når den engelske supergruppe Delirious? vender tilbage i forbindelse med pinsekirkernes Sommer- Camp den 7. juli.

Også Delirious? læser Ung Udfordring. Mød dem i Mariager den 7. juli

I februar oplevede over 1000 unge Martin Smith og company ved en forrygende koncert i Fredericia, og der er store forventninger til, at Delirious? også i sommervarmen kan få publikum til at synge med på bandets medrivende lovsange.
Mange af Delirious? sange synges i kirker over hele verden, og mange vil kunne synge med på sange som „I Could Sing Of Your Love Forever«, »Did You Feel The Mountains Tremble«

Vil bidrage positivt


Delirious begyndte som et lokalt lovsangsband i den lille engelske by Littlehampton, men har de sidste 10 år udviklet sig til et af de absoulut største navne på den kristne musikscene.
Trods succesen har det engelske band ikke mistet jordforbindelsen.
– Vi behøver ikke at være med på hitlisterne for at føle, at vi gør det, som vi er bestemt til. Vi har et kald til at lave så god musik, vi overhovedet kan, og så give Gud mulighed for at arbejde gennem os, fortæller trommeslager Stew Smith i et interview.
– Når det så alligevel lykkes at komme på hitlisterne og i radioen, så vil vi naturligvis udnytte den mulighed. Vi ønsker at sætte vores præg på det samfund, vi lever i, og hvis vi kan bidrage med en lille smule positivt i en branche, der har meget skidt at byde på, så gør vi selvfølgelig det, siger han.

Åbent for alle

12 albums er det blevet til gennem årene, og gruppen har spillet et hav af koncerter over hele verden. Blandt andet har de delt scene med navne som Bryan Adams og Bon Jovi.
Tilskuerekorden er imponerende 80.000. Så mange kan der ikke være i stævnehallen i Mariager, men arrangørerne håber og forventer, at mange vil komme og opleve koncerten, selv om de ikke deltager i resten af SommerCamp.
Billetter til koncerten kan købes gennem det nye kristne billetsalg på nettet
www.aheadtickets.dk