Ikke-kristne vil gerne diskutere kristendom

RINGKØBING – Der er traditionelt ikke mange kristne elever på Ringkøbing Amtsgymnasium. Og det kan mærkes i Kristeligt Forbund for Studerendes (KFS) lille elevgruppe i gymnasiet. Her er kun to med en kristen baggrund, men der kommer 10-12 elever, når gruppen holder møde, skriver KFS-nyt.
De ikke-kristne kommer til møderne, fordi de er nysgerrige, eller fordi de synes, det er spændende at diskutere med de kristne, som for eksempel mener, at Gud har skabt verden i stedet for at det hele er opstået ved en tilfældighed, som de lærer i undervisningen.
– Mens vi spiser frokost, læser Søren eller en anden et stykke fra Bibelen. Bagefter diskuterer vi, hvad det handler om, og hvad budskabet er. Det er tit, der bliver læst noget op, som jeg aldrig har hørt før. Egentlig er der meget fra Bibelen, jeg ikke kender. Så der er meget, der er nyt for mig, og det er spændende, siger Rune, der ikke er kristen, men er kommet til møderne i et år.
– ole