LM åbner værested

ØLGOD – Luthersk Missionsforening i Ølgod åbnede for nylig et nyt værested og café i et tidligere butikslokale.Værestedet henvender sig til mennesker, som er i menneskelig eller åndelig nød, og initiativtagerne håber at kunne skabe sociale kontakter med brugerne.
– Desuden vil vi i den udstrækning, den enkelte selv ønsker det, gennem andagt, sang og arrangementer, række evangeliet om frelse i Jesus Kristus til nutidsmennesket, siger Martin Højgaard Jensen, der er formand for værestedets styregruppe til Avisen Tro & Mission.
Frivillige har arbejdet hårdt for at få værestedet gjort klar til åbningen den 21. maj, blandt andet skulle der installeres et te-køkken i lokalerne. Værestedet hedder Safina, det betyder „ark“ på sproget swahili.
Safina har plads til cirka 20 personer og ligger midt i Ølgod. Foreløbig er der åbent hver torsdag aften, men formanden er klar til at holde åbent to aftener om ugen, hvis der viser sig at være søgning til stedet.
– ole