Bob Edwards til København

Den canadiske evangelist Bob Edwards kommer til Frikirken på Havnen, København, den 21.-22. august, hvor han vil tale over emnet „Lev livet fuldt ud! Drik dybt ind af Ånden“.
Derefter går turen til Christiania fra den 23.-24. august. Bob Edwards vil dele ud af sine erfaringer gennem 22 år som evangelist med mange registrerede helbredelsesmirakler. Han underviser om de åndelige principper, som har hjulpet ham til at genvinde sit liv og leve fuldt ud.
Bob Edwards blev for ca. 25 år siden helbredt for skizofreni. En sygdom, han ellers var blevet dømt til at leve med resten af sit liv. Fra 1985-95 var han leder for „Teen Challenge Quebec“, som er et rehabiliteringsprogram for unge med stofmisbrug og følelsesmæssige problemer.
I dag er han 46 år og rejser rundt i verden for at holde foredrag og konferencer om, hvordan man vedligeholder „første-kærligheds-relationer“ og udvikler åndelig frihed. Han er meget efterspurgt, når det gælder undervisning om depression.
peg