Fra Udfordringen til Operation Mission

Sune Brolund er den 1. august begyndt som projektkoordinator i Operation Mission (OM). Han kommer fra en stilling på Udfordringen, hvor han i næsten fem år arbejdede som annoncechef.
Sune Brolund er 53 år. Han har været gift med Ruth i 32 år. De har tre voksne sønner og to børnebørn. De bor i Vejle og er medlemmer af Apostolsk Kirke.
Siden 2002 har Sune og hans kone Ruth været med som voksenledere på TeenStreet, som er OM’s internationale Teen Event for teenagere i alderen 13 – 17 år (se ungdomssiderne, side 18).
Stillingen som projektkoordinator indebærer blandt andet at Sune nu får det fulde ansvar for koordineringen af TeenStreet i dansk regi.
Derudover bliver Sunes opgave at tage kontakt til menigheder og præsentere dem for de mange samarbejdsmuligheder, som OM tilbyder, når det handler om mission både ude og hjemme.
– Det er med stor begejstring, jeg nu tager denne opgave op, siger Sune Brolund.
– Både Ruth og jeg er sikre på, at Gud har tilrettelagt det sådan, at jeg nu skal lægge hele min arbejdstid i Operation Mission
– Jeg har en drøm om, at vi i de næste år ser mange rejse med ud på vores skibe LOGOS HOPE og DOULOS, og komme hjem med inspiration, siger Sune.
– hanne