Michael W. Smith kommer til Herning

Det er ganske vist…Det er nu bekræftet, at den kristne stjerne Michael W. Smith kommer til Danmark. Koncerten bliver holdt i Messecenter Herning den 11. oktober.

Før sommerferien huserede der rygter om, at Michael W. Smith var på vej til Danmark. Nu bekræfter arrangørerne, at et af de største navne inden for kristen musik kommer til Herning.
Michael W. Smith har været et af de største navne på den kristne musikscene i over to årtier. Han har igennem sin lange musikkarriere modtaget tre grammier og mange andre priser. Musikstilen spænder vidt lige fra rock over pop og til lovsang. I 2004 udgav han sit seneste album „Healing Rain“, som han turnerer med i øjeblikket.

Forventer stort rykind

Ved hans sidste koncert i Herning i 2003 var der samlet ca. 4800 til koncerten. Den største kristne koncert i Danmark nogensinde. Nu lægger Indre Mission i Herning og Glow Concerts op til endnu en storstilet koncert med numre fra den nye cd, kendte lovsange samt gamle hits.
Koncerten er fastsat til tirsdag d. 11. oktober kl. 19. Arrangørerne er forberedt på endnu et stort rykind, så man har lejet hal B i Messecenter Herning. Billetter kan købes fra på mandag på hjemmesiden www.aheadtickets.dk.