Silje

De pop-glade deltagere på årets Glow Festival fik sig en start i høj klasse. Efter en lidt usikker indledning kom Silje og hendes nysammensatte band stærkt tilbage og leverede en perlerække af numre fra forskellige kendte, kristne kunstnere. 22-årige Siljes stærke stemme og udstråling fornægter sig ikke, og hun kunne sagtens slå igennem i udlandet, hvis hun ville.
Om sig selv og sin musik siger Silje:
– Det jeg synger er mit liv. Jeg vil gerne fortælle folk om Gud. Som jeg også sagde under koncerten, så har jeg på det sidste tænkt en del over, at det ikke handler om mig, men om Gud. Hvis vi ser på Gud, så skal det hele nok gå.
– Efter „Stjerne for en Aften“ for tre år siden skete der meget, og jeg lavede et band. Vi spillede rigtig mange steder – både kristne og ikke-kristne. Men nu er jeg heldigvis ved at komme lidt væk fra det der „Stjerne for en Aften“ image.
– Jeg er så småt begyndt at skrive mine egne sange, og jeg kunne godt tænke mig at udgive en CD på et tidspunkt.
Silje arbejder pt. som hjælpelærer på en skole i Ålborg. Hun kommer i Ålborg Menigheds Center og er lovsangsleder der. I den nærmeste fremtid vil hun gerne læse musik på universitetet og leve af musikken ved siden af.