In a City by the Sea

In a City by the Sea erstattede gruppen Munk som meldte afbud til deres „gig“. For dem der bevægede sig ind i festivalens cafételt fredag eftermiddag ventede der en følelsesmæssig stærk oplevelse.
På scenen sad der tre unge mænd og spillede på henholdsvis guitar, cello og kontrabas. In a City by the Sea var ikke fuldtallige, men Michael, Jonas og Jesper leverede melankolsk post-rock i høj klasse. Musikken svingede fra at være meditativ til hårdt bankende. Under det andet-sidste nummer sprængtes en guitarstreng, og det var overraskende, at der ikke røg strenge på de andre instrumenter også, for sjældent har man da set en cello blive flået så meget i!
Simon fortæller om sin musik:
– For et år siden startede jeg med at skrive en masse sang. Jeg ville gerne have dem udgivet, så jeg spurgte nogle forskellige, om de ville være med. Vi skal i gang med at indspille en demo-IP om 14-dages tid, og omkring jul går vi i gang med at indspille et album.
– De sange, jeg skriver, afspejler mit liv. Nogle sange er bare sange direkte til Gud; men f.eks. i sangen „In the Attic“ ser Gud kaoset i et menneskes liv som rodet på et loftsrum. Han rækker ned til ham og siger, at han elsker ham alligevel.