Nu:Praise

Lovsangsgruppen i Apostolsk Kirke i Kolding har frembragt gruppen Nu:Praise. De har lige udgivet deres første CD (juli 2005). Jeppe Ibsen Lund har selv skrevet sangene, og har indspillet de fleste instrumenter på optagelsen. Han har også produceret CD’en i sit eget hjemmestudie.
De har ikke været ude at spille så mange steder endnu, men regner med at efterspørgselen stiger.
– Vi synes selv at CD’en er rigtig god, siger Jeppe Ibsen Lund. Der er masser af dansevenlige sange, men også stille lovprisninger af Gud. Vi har forsøgt at bygge dem op som radiovenlige sange, og i teksterne har jeg forsøgt at bruge andre ord end det sædvanlige lovsangssprog.
Lovsangsmusik egner sig ikke til et siddende publikum – og det lagde da også en dæmper på koncerten at den fandt sted i cafételtet, hvor der ikke var meget lyst til at bevæge kroppen og evt. løfte hænderne og synge med.
På spørgsmålet om fremtidige projekter afslører Jeppe Ibsen Lund, at han er ved at skrive nye sange, men at de vil vente og se hvordan dette første projekt går.