KIDS og gæstesolist Silje – Rundt om mig

Det er bare sej musik!
– Det var det første udbrud, der kom fra min dreng på 4 år, da jeg tændte for auto-radioen.
Rundt om mig er et nyt børne-/junioralbum fra Refleks Musik med lækker musik, som store søskende og forældrene også kan holde ud at høre på…

KIDS lægger ud med rytmer og stil, som ligger i den brede mainstream pop. Senere bliver det til fed rap, men også til stille numre og en anledning til, at gamle børnesange som f.eks. „Når det stormer“ bliver peppet op.
Sangene synges af en flok super-kompetente børn på 11-15 år. De synger godt, rent og frimodigt, både i solo-rap og korsang. Men prikken over i-et er, at man har inviteret den kære Stjerne-for-en-aften-vinder Silje. Hun har en fantastisk gave til at synge, og det er bare en nydelse at mærke, når hun bruger sit talent til fulde.
Tilbage i bilen senere samme dag var bagsædet fyldt op med fætre og kusiner på 8-14 år, som også bare nød musikken. Det siger mig, at KIDS-cd’en har fat i noget af det rigtige: Fed kristen musik, der får store og små til at rocke foran stereoanlægget. Så herfra er der top-point.