Præsten i Hvide Sande går på vandet…!

I søndag den 28. august 2005 kunne man lidt før kirketid se præsten gå på vandet i Hvide Sande!Slusevagten havde åbnet broen for passage af et skib, men broen ville ikke ned igen. Folk holdt og dyttede efter ham og andre ringede til ham for at han kunne få den ned igen. Men det ville den altså ikke lige. Imellem dem der ringede til slusevagten var præsten Thomas Kristensen, som skulle til Nr. Lyngvig og holde gudstjeneste. ”Kan jeg komme over på en anden måde spurgte han”. Ja, sagde slusevagten. Du kan gå over den østlige port, som blev lukket og så kan du låne min bil når du kommer over. Præsten gik så over vandet på toppen af sluseporten iført præstekjole. Og en dreng sagde: ”Er det Jesus som går der”. Da den lokale slagter undrende spurgte, hvordan han var kommet over, svarede Thomas Kristensen med et skelmsk blik: „Præsten kan lidt mere end andre!“